Pirge Bıçak Akademisi

News
Tarih 14.12.2022
Birim Turizm Fakültesi
SDG

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü tarafından düzenlenen eğitim kapsamında, HACCP gıda tüzüğüne uygun bıçak yapımı, mutfaklarda kullanılan bıçak ve ekipmanları, bıçak kullanım ve tercih önerileri, bıçaklardaki renk kodları hakkında kısa video izleme,
pastacılık ve fırıncılık alanında kullanılan ekipmanlar hakkında bilgi verilecektir
Eğitime tüm ilgili taraflar davetlidir.
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından "Bıçak" temalı seminer düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu seminerde, Pirge temsilcileri tarafından bıçak üretimi ile ilgili kısa videolar gösterildi, bıçak kabza şekilleri, profesyonel mutfaklarda kullanılan bıçak ve ekipmanları, bıçak kullanımı ve tercih önerileri, bıçaklarda HACCP gıda
yönetmeliğe uygun renk kodları hakkında bilgi verildi.